Pomalu ale jistě zvažujeme doma nástupce Focuse i SX4, tak než začnu inzerovat jinde, zkusím nabídnout svého Focuse zde. Nepočítám s tím, že by to tu klaplo, ale bylo by fajn kdyby tady zůstal...
Místní vozidlo znají, ale přeci jen drobný souhrn neuškodí:
Ford Focus Kombi MK3 předFL
původ ČR
plně servisované a opečovávané
z výroby výbava Titanium + pár doplňků + pár dodělávek
1.0 EcoBoost 92kW, najeto cca 96tkm
red candy přípatková barva
STK do 05/2022
výbava:
xenony, přisvit do zatáček, LED denní svícení, LED zadní světla, LED osvětlení interieru, start tlačítkem, keyfree, 4x okna v el., ambinet v předu i vzadu, osvěltení nástupního prostoru + otevřených dveří, vyhrivané přední sklo + zrcatka + trysky + volant (poFL) + sedacky, auto klima, tempomat, hlidani mrtych uhlu, unavy ridice, cteni znacek, udrzovaní v pruhu, destovy a svetelný senzor, automaticka svetla i s dalkovymi, vyklopné elektrické tažné, 4x okna, aut.parkování, el.sklopné zrcatka, podsvetlené ozdobné prahy + radici paka, couvaci senzory predni i zadni, bluetooth handsfree, radio s 8" android (4gb RAM) - spolupracuje s CAN tudiž ukazuje klimu, senzory apod... , premiové sony reproduktory, tlumení, couvací kamera, chrániče dveří, sportovní antena, z výroby zatonovane skla, sportovní anténa, zrcátko na děti,velký stropní panel, originál deflektory na oknech, zástěrky, , dojezdové kolo a nevím na co jsem ještě zapomněl...
Olej s filtry měněný každý rok, maximální roční nájezd 10tkm,ale spíš míň.
Motor vždy pomalu zahřiván bez divočiny a vždy i po krátké trase dochlazován
Pod 2000ot. se při jízdě nepodíval, na nějaké rádce řazení nebyl brán ohled

Start/Stop vypnutý přes diag.
Myslím, že je skvěle zajetý. Takována benzina + VIF.
Cokoliv se mi nezdálo, vždy jsem hned řešil. Podvozek i dutiny vytsříkány, odhlučnění podběhů, dveří, kufru a kapoty.
Pár drobných "oděrek" na karoserii se najde, ale myslím si že na svůj věk stále vypadá skvěle a není to nic velkého za co bych se musel stydět nebo by mě štvalo.
Auto aktuálně na zimních kolech. Pokud zůstane v klubu, případně se prodá za cenu jakou požaduji, dám k němu vše co mám - letní ALU s pneu 2019, nosiče na střechu Thule, velurové koberečky - gumové jsou v autě, gumovou vanu v kufru, onboard kameru, aktivní držák Brodit s rychlonabíjením USB-C, redukci na zásuvku tažného, originál sítě do oken...prostě vše

Tak ať budoucí majitel nemusí nic řešit.
Cena: 215 000,- se vším všudy. Ale věřím, že se dokážeme případně domluvit

Galerie vozu je
zdeNa prodej zatím nespěchám. Na řeči typu jak je to drahé apod. nejsem zvědavý. Klidně si kupte vylítanou zdechlinu bez historie