Konecne mam trosku klidu, abych zhodnotil letosni sraz v Zamberku. Za mne bylo fakt paradne, chtel jsem opravdu uprimne podekovat vsem, kteri dojeli, to je jedina a nejvetsi odmena organizatorovi

Jeste jednou opravdu diky moc!
Kemp jsme vybirali pred rokem, najezdil jsem kvuli nemu pres 500 km a stravil hodiny casu hledanim vhodneho kempu. Nezda se to, ale uroven kempů je dost tristni, abychom se zavdecili vsem, je opravdu tezke neco vybrat. Pokud jezdite roky na sraz na jen a pouze jedno misto, je to velice jednoduche co se tyce organizace, vse znate a vite, jak to chodi. Ale kazdy rok jiny kemp je opravdu organizacne narocne, ale zase velmi zajimave pro ucastniky srazu, protoze jste pokazde na jinem miste.
Zamberk mel vyhodu, ze tam bylo vse na jednom miste, vsichni jsme byli krasne u sebe, bylo tam super vyblbnuti pro deti (akvapark byl cisty, hezky, udrzovany, plne funkcni, dale pak detske hriste s prolizackama, mini golf atd.), nebylo co resit. Vse klaplo na jednicku, az na to zpropadene pocasi

Bohuzel to jedine nelze nijak predvidat a zaridit, dost mne to mrzelo, ze od patku vlastne prselo az do nedele, takze veskere to zarizovani temer zapadlo do prazdnoty, protoze pulka lidi odjela v sobotu (skrz pocasi), coz naprosto chapu, ale neda se nic delat. Kdo neco nekdy takhle velkeho organizoval, naprosto chape, kolik tam bylo vlozeneho usili a energie a pocasi tomu vystavilo stopku. Nicmene do patku bylo fantasticky, uzili jsme si koupacku a tobogany, letiste, nekteri i minigolf

Patecni vecer byl taky paradni, moc mne potesilo, ze jste vicemene vsichni poctive zustali v klubu az do pozdnich hodin, takze jsme byli vsichni hezky pohromade. Dekuji vam za to
Chtel bych uprimne podekovat vsem, kteri se na organizaci spolupodileli, bez vas by nebyly klobasky, pivo, samolepky, krygly, letiste, na jednoho cloveka je toho hrozne moc a jsem rad za vsechny, co prilozili ruku k dilu
Jmenovite:
MartyG - dovoz klobas, vydej klobas, perfektne zarizene
Karolko - samolepky srazu, obstarani klobas, je skoda, ze jsi nakonec nemohl dorazit
Mlyeko - za starost o nase plne zaludky, jak pivem, tak klobasama, nekdy az prilisna horlivost plneni lidi pivem vedla k tomu, ze becky zasycely uz patek lehce po pulnoci
DrRomca - pivo a chlazeni, asi nejdulezitejsi prvek srazu spolecne s klobasama
Pacikrad - strihani srazovych programu, casomira, stan, kuzely, vsechno kolem letiste, jeho kombik (Fiesta ST petidvirko) praskal ve svech, jen aby to dovezl
PaulP - letiste, trat, skupiny, pohary
Horst - zarizeni srazovych pullitru
TheCornell - vyzvednuti a dovoz pullitru
bazowski - graficky navrh loga srazu + programu
cajda - hlavni casomeric na letisti
Honey - obrovska podpora pri zarizovani, vsude se mnou jezdila, zaridila tisk programu, lamino, rozdelovani skupin na pevnost Hanicka, velka tolerance skrz to, ze jsme meli sraz jako spolecnou dovolenou a ja tam vicemene neustale organizacne lital
Doufam, ze jsem na nikoho nezapomnel, pokud ano, hluboce se omlouvam, tech veci na zarizeni bylo fakt hodne. Par tydnu predtim jsme meli s Honey svatbu, takze se nam to tak seslo, ze jsem mel hlavu jak patraci balon. Ale organizacne vse klaplo na jednicku, bylo to nakonec super a doufam, ze i vy jste si to nalezite uzili. Dekuji i tem, co prispeli drobnostmi jako klubackou vlajkou povesenou na brane (Mlyeko), vlajeckama na autech, a tim, ze jste hlavne vsichni prijeli v tak hojnem poctu. Videli jsme hodne novych tvari, coz bylo super, kdo nebyl, prohloupil
Jeste jednou dekuju vsem, kteri prijeli, byť i pouze na jednu noc

Ze spanilky mame pouze jedno male video, protoze spanilka byla cestou z pevnosti Hanicka, kde nas bylo celkem 40 lidi (takze cca. polovina), ale aspon neco.