TheCornell píše:
Časově jsme to zvládli absolutně špičkově. Nachystání trati, časomíry, přihlášky, vozidel (mimo P. Paseku, avšak to už je tak trochu tradice)
Kopnutí zcela ale úplně mimo. Zaprvé sem všechno stihnul a nečekalo se na mne ani sekundu ... za druhé sem stavěl celou trať a do toho přezouval komplet celé auto. Pod velkým stresem sem předvedl neskutečný časový výkon. Tohle si budu pamatovat ...
mppolis píše:
Gratuluji k trochu hořkému absolutnímu vítězství Paulovi, který potvrdil roli favorita a všem na bedně. Super výkony!
Díky moc, toho si vážím, díky

! Trochu hořké skutečně bylo .. motor skutečně KO na šálách. Sem ale opravdu rád, že si odvážím záznam za absolutní vítězství. Už z těch neskutečně srovnaných výsledků je to vidět ... bylo to pro mne obrovsky náročné to vybojovat. Musel sem do toho dát mnohem více, než bych čekal. Nechtělo se mne na stříbro, takže ten tlak v palici na soustředění před poslední RZ byl neskutečnej. Podíval sem se trochu za hranici svých nervových schopností
Díky moc všem, co se podíleli na organizaci závodu!! V trojici se Zewlem a Pacikradem se mne na těch hlavních věcech spolupracovalo dobře. Všem co poté zastali funkce traťáků, branařů, fotografů, časoměřičů atd... díky!
Dopadlo to skvěle! Byl to fantastický podnik. Vše nám klaplo na jedničku. Jen ten fukar byl neskutečná a dechberoucí sračka, ale to bohužel nelze organizačně zajistit.
Sportovní hodnoty gigantické. Obrovsky vyrovnaný a vyhrocený závod. Na startovní listině dokonce větší množství ostřílených závodníků. Úroveň veliká. Snaha a nervozita se dala krájet.
Mějte se hezky, těším se na další. Snad všichni v plné technické kondici.